Reacties van bruidsparen (en hun gasten)

Heb ik jullie ceremonie begeleid? Of ben je te gast geweest bij een ceremonie? Laat dan gerust een berichtje achter! 

 

Reacties

HoffBoumn
4 maanden geleden

Hey there! Curious to uncover unfiltered narratives? Join our Telegram channel for exclusive, uncensored footage unraveling the hidden truths. Embrace the unvarnished realities that resonate with us all.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

HoffBoumn
4 maanden geleden

Ready for an eye-opening adventure? Our Telegram channel delivers unfiltered, exclusive footage – tanks roaring, helicopters dancing, infantry strategizing, and kamikaze drones changing the game. Join us for an uncensored journey that will leave you craving more.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

HoffBoumn
5 maanden geleden

Attention! Dive into the unfiltered world of warfare through our Telegram channel. Witness the shocking truth they don't show on TV. Join us now!
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

Rob & Bernadet
3 jaar geleden

Op 2 juli 2021 was dan eindelijk onze dag, nadat deze vorig jaar niet door kon gaan. Tom was erg flexibel en verschoof met ons een jaartje mee.
De ceremonie was luchtig en toch persoonlijk. Tom wist alles goed te verwoorden. Ook betrok hij de mensen die er waren op een leuke manier bij de ceremonie. Onze kinderen 6 en 7 vonden het geweldig dat ze mochten helpen en hun eigen kinderakte mochten tekenen. Tom bedankt!!

Daniëlla en Gery Tijssen
7 jaar geleden

Wij zijn op 14 juli 2017 in ons huwelijksbootje gestapt.Voor ons had de ceremonie een speciale betekenis omdat we 's avonds zijn getrouwd,en zo alle gasten getuige waren van de zeer mooie en persoonlijk ceremonie door Tom. Heerlijk met humor en weetjes over de trouwdag datum wat er allemaal in de jaren ervoor gaande heeft afgespeeld. Hou deze methode vast want wij hebben leuke reacties mogen ontvangen over de mooie ceremonie en de humor erin.
Nogmaals ontzettend bedankt en succes in de toekomst.

Groetjes Daniëlla en Gery

Patricia & Roelof Vos
7 jaar geleden

Op 26-05-2017 heeft Tom ons huwelijk voltrokken. Het was in 1 woord perfect. De speech was heel persoonlijk met 'leuke weetjes' en genoeg humor. Tijdens de voorbereidingen voel je bij Tom snel op je gemak en hij weet op een leuke manier meer te weten te komen over het a.s bruidspaar.
Mede door Tom hebben we een dag om nooit meer te vergeten. Vasthouden deze werkwijze Tom!
Bedankt!

Elisa & Dandy Teunissen
8 jaar geleden

9 september 2016 de dag dat Tom ons huwelijk heeft voltrokken.
Het was zoals wij mooier dan we hadden verwacht.Zoals er al staat Trouwambtenaar-Op-Maat.lekker losjes en met een knipoog.
Wij willen jou hiervoor nogmaals hartelijk danken voor deze mooie ceremonie!

Tonnie & Laura Scholten
8 jaar geleden

Gisteren op 08-08-2016 heeft Tom ons aan elkaar verbonden dmv een geregistreerd partnerschap.
Tom had al snel door hoe wij deze dag en de ceremonie wilde hebben. Het was een hele leuke persoonlijke speech met een goede dosis humor ( waar wij zelf wel van houden). Mede hierdoor was het voor ons een hele leuke dag. Onze complimenten! En heel veel succes voor in de toekomst!

Groetjes Tonnie & Laura

Reactie plaatsen