Home » Gastenboek

Reacties van bruidsparen (en hun gasten)

Heb ik jullie ceremonie begeleid?  Laat dan gerust een berichtje achter! Natuurlijk mogen jullie gasten ook een bericht achter laten!

 

Reacties

Daniƫlla en Gery Tijssen
4 jaar geleden

Wij zijn op 14 juli 2017 in ons huwelijksbootje gestapt.Voor ons had de ceremonie een speciale betekenis omdat we 's avonds zijn getrouwd,en zo alle gasten getuige waren van de zeer mooie en persoonlijk ceremonie door Tom. Heerlijk met humor en weetjes over de trouwdag datum wat er allemaal in de jaren ervoor gaande heeft afgespeeld. Hou deze methode vast want wij hebben leuke reacties mogen ontvangen over de mooie ceremonie en de humor erin.
Nogmaals ontzettend bedankt en succes in de toekomst.

Groetjes Daniƫlla en Gery

Patricia & Roelof Vos
4 jaar geleden

Op 26-05-2017 heeft Tom ons huwelijk voltrokken. Het was in 1 woord perfect. De speech was heel persoonlijk met 'leuke weetjes' en genoeg humor. Tijdens de voorbereidingen voel je bij Tom snel op je gemak en hij weet op een leuke manier meer te weten te komen over het a.s bruidspaar.
Mede door Tom hebben we een dag om nooit meer te vergeten. Vasthouden deze werkwijze Tom!
Bedankt!

Elisa & Dandy Teunissen
5 jaar geleden

9 september 2016 de dag dat Tom ons huwelijk heeft voltrokken.
Het was zoals wij mooier dan we hadden verwacht.Zoals er al staat Trouwambtenaar-Op-Maat.lekker losjes en met een knipoog.
Wij willen jou hiervoor nogmaals hartelijk danken voor deze mooie ceremonie!

Tonnie & Laura Scholten
5 jaar geleden

Gisteren op 08-08-2016 heeft Tom ons aan elkaar verbonden dmv een geregistreerd partnerschap.
Tom had al snel door hoe wij deze dag en de ceremonie wilde hebben. Het was een hele leuke persoonlijke speech met een goede dosis humor ( waar wij zelf wel van houden). Mede hierdoor was het voor ons een hele leuke dag. Onze complimenten! En heel veel succes voor in de toekomst!

Groetjes Tonnie & Laura

Reactie plaatsen