Home » Werkwijze

Werkwijze

Een bruidspaar wil graag een huwelijksceremonie volgens hun eigen wensen en ideeën. Dit kan bij mij! Ik luister graag naar jullie wensen en wil graag meedenken hoe we dit het beste tot uiting kunnen brengen in een persoonlijke ceremonie met humor en interactie met jullie gasten.

Er moet een (spreekwoordelijke) 'klik' zijn tussen jullie en de trouwambtenaar. Vandaar dat een vrijblijvende kennismaking tot de mogelijkheden behoort. Met alle plezier hebben we vrijblijvend telefonisch contact en kunnen we jullie wensen doorspreken. 

Als jullie besluiten tot een verdere samenwerking kom ik ruim voor de ceremonie een keer bij jullie langs om wat uitgebreider met jullie te spreken. In dit gesprek probeer ik ook voldoende informatie uit jullie te halen dat ik weer kan gebruiken voor mijn toespraak. Denk hierbij aan jullie levenslopen, jullie relatie, maar ook zullen jullie individuele vragenlijsten invullen. De weken tussen dit gesprek en de ceremonie ben ik druk bezig met het schrijven van een toespraak op maat. Er wordt geregeld nog wat geschrapt of toegevoegd. Net zolang totdat ik tevreden ben. Natuurlijk is er ook altijd de mogelijkheid om, zowel telefonisch als via de mail, contact met elkaar te hebben.   
 

Ik vind het ook prettig om, eventueel samen met jullie, een bezoek te brengen aan de trouwlocatie. Dit om eventuele verrassingen op jullie dag te voorkomen.

Ceremonieel huwelijk
Steeds vaker maken bruidsparen gebruik van een ceremonieel huwelijk. Bruidsparen willen graag de huwelijksvoltrekking laten verlopen naar hun eigen wensen, zonder hierbij vast te zitten aan de regels van de gemeente. Het officiële huwelijk wordt hierdoor op een ander tijdstip voltrokken, maar de plechtigheid wordt daarna nogmaals gedaan, maar dan met een ceremonie dat het bruidspaar helemaal naar eigen wens in kan vullen.

Ik ben heel benieuwd naar jullie wensen!