Kosten

Tijdens het eerste telefonische contact/mailcontact maakt het bruidspaar kenbaar welke wensen zij hebben. Aan de hand hiervan maak ik een vrijblijvende offerte. Het is dan een "All-in prijs". Dit houdt in dat de gemaakt prijs ook de daadwerkelijke prijs is. Ter indicatie: een ceremonie kost een bruidspaar €475,- (exclusief reiskosten en eventuele aanvullende wensen).

Kosten zullen ten alle tijden vooraf met het bruidspaar gecommuniceerd worden, zodat er achteraf geen onverwachtse verrassingen zijn.

Belangrijk om te weten:
De gemeente waarin jullie trouwen, berekent (vaak) ook leges. Soms geven gemeenten korting als het bruidspaar een eigen BABS mee neemt. Maar helaas rekenen de meeste gemeenten een bedrag voor een eendaagse benoeming. Dit bedrag varieert per gemeente en is voor rekening van het bruidspaar. Met een ceremonieel huwelijk betalen jullie alleen mijn kosten en kunnen jullie eventueel voorafgaand daaraan kosteloos trouwen.

 

Trouwen jullie in de gemeente Berg en Dal?
Wanneer jullie bij de gemeente Berg en Dal aangifte gaan doen betreft jullie voorgenomen huwelijk, dan kunnen jullie daar ook de voorkeur voor mij als trouwambtenaar uitspreken. Je betaalt dan alleen de kosten die de gemeente vastgesteld heeft en verder dus geen kosten aan mij.